[img]/img/nieuws/HS1champs.jpg[/img]

Vandaag was een belangrijke dag in het leven van de spelers van het eerste herenteam van BV Leiderdorp. De titel in het rayon west 1e klasse kon in de wacht worden gesleept. In een zinderende wedstrijd tegen LUSV werd deze formidabele prestatie ook daadwerkelijk bewerkstelligd. Op dit moment zijn de gladiatoren aanwezig in het gezelligste cafe van Leiden, The Duke of Oz. De gezelligheid in dit etablisment kent geen tijt. De tegenstander werd met duidelijke cijfers weggeblazen!

DAMES 2 Succes in Delft!!!

(Later meer…)

[img]/img/nieuws/HS1timeout.jpg[/img]

[img]/img/nieuws/HS1Jumpball.jpg[/img]

[img]/img/nieuws/HS1ReinenMaarten.jpg[/img][img]/img/nieuws/HS1champagne.jpg[/img]

[img]/img/nieuws/HS1Dave.jpg[/img].[img]/img/nieuws/HS1Niels.jpg[/img].[img]/img/nieuws/HS1Niels2.jpg[/img]

[img]/img/nieuws/HS1bijOzshirt.jpg[/img]

[img]/img/nieuws/HS1nieuwjaarsborrel.jpg[/img]