De activiteitencommissie is weer druk bezig geweest met het plannen van activiteiten voor de tweede seizoenshelft.

Na het succes en het enthousiasme van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een jeugdkamp zijn. In het weekend van 12 augustus gaan we met de BVL-ertjes van de U10 en U12 naar Lunteren. Iedereen heeft inmiddels een uitnodiging gehad met daarin alle informatie. Vergeet je niet op tijd op te geven!

De Verenigingsdag zal dit jaar plaats vinden op 21 of 28 mei in de Bloemerd en in de Duke of Oz. Het wordt een gezellige dag met voor activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Voor de U10 en U12 is er in de middag een ouder-kindtoernooi. Dit wordt gevolgd door een mixed toernooi voor de U12, de U14 en de U16. Alle leden van de U18 en ouder zijn ’s avonds uitgenodigd om te komen feesten in de Duke of Oz. Houdt de nieuwsbrief en de website in de gaten voor meer informatie.

De activiteitencommissie is recentelijk uitgebreid met een nieuw lid. Charmayne Paas van de Dames Senioren 2 is de groep komen versterken. Zij is al actief als coach van de JU16-2 en gaat nu helpen met opzetten van nog meer activiteiten. Naast Charmayne is er nog een aantal jeugdleden naar voren gekomen die willen helpen bij activiteiten. Wij zijn erg blij met hun komst. Als vereniging zijn we immers altijd afhankelijk van BVL-ers die iets meer willen doen dan alleen maar basketballen.
De activiteitencommissie bestaat nu uit Pieter Botman, Okke Koel, Mariska Zegveld, Simone van Meurs, Wim Kagie, Pieter Klompmaker, Maaike Klompmaker en Charmayne Paas.