Met al een wedstrijd in de benen (en Dennis zelfs 2 !) moest de U18 aantreden tegen DAS. We weten dat DAS een goed team heeft en dat we alle zeilen zouden moeten bijzetten om deze tegenstander te verslaan. Helaas was de, in de laatste weken , goed spelende Pieter er niet bij, maar zijn vervangers Marco en Calvin uit de U16, zouden zijn taak waardig overnemen, naar later bleek. De U18 startte prima, er werd goed verdedigd en de aanval werd goed opgezet zodat de vrije man vaak werd gevonden. Hierdoor lukte het BVL om bij te blijven en eindigde de 1e periode in 15 – 15. In de 2e periode ging het nog steeds gelijk op, de U18 bleef geconcentreerd verdedigen en wisten dit ook nog steeds aanvallend op te brengen, DAS wist wel tegen het einde van de 2e periode een lichte voorsprong te nemen: 21 – 24. De U18 kwam in de 3e periode sterk terug, vooral Dylan en Janno gooiden alle schroom van zich af en gingen voorop in de strijd, BVL vocht zich terug tot 34 – 33 na de 3e periode en dus zou er een spannende 4e kwart gaan volgen. Helaas ging juist in de 4e periode het kaarsje uit bij de U14, de vermoeidheid sloeg toe en de press van DAS deed zijn (effectieve) werk, binnen no time was het gat van 1 punt naar meer dan 10 punten gegroeid en BVL gaf zich gewonnen, uiteindelijk werd het 43 – 65 en een stunt bleef uit. Jammer U18, we hebben uitstekend gespeeld , het is alleen jammer dat we dit nog niet 4 periodes lang kunnen volhouden, volgende wedstrijd misschien beter ?

[i]Scores:[/i] Dennis (12), Calvin (8), Floriaan (7), Jimmy (5),Dylan (4), Janno, Mark, Jelle (2) en Marco (1)