De planning van de wedstrijden voor de 2e helft van het seizoen krijgt steeds meer vorm. Door André van der Zee, Marc Allessie, Ronald van der Meel en Jaap de Kok is de wedstrijdplanning in de steigers gezet.
Zoals iedere keer weer is het passen en meten. Hoe krijg je de meest wenselijke planning per weekend? Welke spelers spelen in welk team (bankspelers?) en wat betekent dat voor de indeling? Hoe past dat allemaal in de zaaltakenplanning? Hoe past dat dan weer in de eisen van de NBB (duur wedstrijden, aanvangstijdstippen enz.)? Is de zaal dan wel beschikbaar voor die gewenste uren? Stel dat DS1/WT in de play offs komt, wat betekent dat voor de planning? Kortom vele zaken waar rekening meegehouden moet worden. Maar het is toch gelukt!
De conceptplanning (in verband met feit dat een aantal tegenstanders nog akkoord moeten gaan met enkele voorstellen) wordt deze week ingevoerd en zodra het kan worden deze op de BVL-site geplaatst.