Dit seizoen zijn de meisjes MU18 als Bolwerkteam(selectie van BS Leiden, BVO en BVL) spelend onder BVL de Regiocompetitie 1e klasse gestart.
 Alle 10 de wedstrijden werden onder leiding van de gedreven coaches Eveline van den Bosch en Jeroen van Basten Batenburg ruimschoots gewonnen. 
Bij twee wedstrijden werd zelfs een score ruim boven de 100 punten gehaald waarvan tegen The Jumpers uit onlangs een monsterscore werd neergezet(142-7), misschien wel een clubrecord van een meisjesteam in de geschiedenis van BVL.

Het team is uitgezonderd op de guard positie op alle posities goed bezet. De meeste speelsters zijn op meerdere posities inzetbaar. Gedurende het seizoen kwam er steeds meer lijn in het spel waardoor besloten werd na deze halve competitie over te stappen naar het Rayon. 


[img]/img/nieuws/LOL-logos.png[/img]

Afgelopen zaterdag was de slotwedstrijd, uit in Katwijk tegen Grasshoppers MU18-2. Via 17-7 in het eerste kwart en een ruststand van 46-14 (2e kwart 29-7!) werd de eindstreep gehaald met een buzzerbeater van Kirsten. 88-39. 
Natuurlijk werd na afloop een bescheiden feestje werd gevierd met een beker en een taart. Het plafond van dit team is nog niet in zicht gezien de progressie die ze hebben doorgemaakt de afgelopen weken. Gemiddeld 92 punten per wedstrijd voor en 32 tegen. 
Er is individueel en aan het teamspel nog veel te verbeteren en dat zal ook moeten wil je een niveau hoger gaan spelen! De beide trainers/coaches zullen hier voldoende werk aan hebben. Benieuwd hoe het ze zal vergaan in het Rayon, ze zullen het ongetwijfeld een stuk lastiger gaan krijgen.

[i]Scores:[/i] Lotte 24, Tessa 16, Tara 10(2x 3tje), Meike 10(13reb) , Abike 9, Myrenka 7, Kirsten 6, Kyrah 2(10reb), Nina 2 en Manon 2.

[img]/img/nieuws/team_bolwerk_MU18.jpg[/img]