Een oefenwedstrijd in augustus was het laatste wapenfeit van Maarten. Daarna noopten knieproblemen, waaraan de heren Osgood en Schlatter hun naam verbonden hebben, hem tot rust. Net zoals Olivier, was Maarten vaak bij de trainingen, maar verder dan als passer fungeren en nog wat aan het schot werken kwam het niet. Begin november kon hij weer een aantal oefeningen meedoen en zaterdag tegen Oegstgeest kon hij eindelijk weer het rode tenue aan. Nog was zijn speeltijd beperkt en leken sommige van zijn acties nog wat onwennig. Maar we kunnen zeker zeggen: He’s back!

Voor Maarten verliepen de eerste wedstrijdminuten nog stroef, de wedstrijd op zich ging (net als de heen- en terugreis) gladjes. Oegstgeest had in de eerste periode geen antwoord op de press (3-32). Daarna werd overgeschakeld op een half court verdediging. Ook op deze manier wist BVL de Oegstgeestenaren lang van scoren af te houden. Pas bij 3-50 kon de thuisploeg iets terugdoen. De rust brak aan bij 6-52. Er volgde nog een prima kwart, zodat aan het laatste kwart werd begonnen bij een stand van 8-71. Nu had ook Leiderdorp moeite om de bal door de ring te krijgen. Met nog 6 minuten te gaan was de ploeg slechts 1 puntje opgeschoten (8-72). Daarna werd er onder aanvoering van Burhan, Bo en Puck nog een 12-0 run uitgeperst, maar was het beste van het spel er af. De scorer kon zijn pen opbergen bij 14-88.

Scores J14-1: Mathijs 8, Emma 13, Burhan 22, Maarten 2, Jona 2, Bo 11, Dirk -, Puck 18, Luc 12.