Vooropgesteld: er bestaat bij BVL nog helemaal geen Sponsorcommissie. Toch zijn we – Ilya Bakker en Koen Donker van Heel – in samenwerking met Volleybalvereniging Leython-DC en Badmintonvereniging De Spotvogels gewoon maar aan het werk gegaan.

Ondersteund door Sportfondsen en het Servicepunt Sport en Beweging Leiderdorp en Zoeterwoude zijn we inmiddels begonnen met het uitsturen van gerichte mailings. Ilya zal zich daarnaast bezighouden met het bezoeken van geselecteerde bedrijven. Het is onze ambitie om – al zijn we niet de grootste van de drie verenigingen – echt een flinke steen bij te dragen en dus minstens 33% van De Bloemerd met ‘onze’ doeken te vullen. Wel zo attent ten opzichte van de volleyballers en de badmintonners en bovendien geeft het gewoon een goed gevoel, actief bijdragen aan een financieel gezonde vereniging.