Wereldtickets.nl heeft tussentijds een nieuwe speelster aan de selectie toegevoegd. De Ierse international Valerie o’Driscoll traint vanaf deze week mee. Powerforward O’Driscoll studeert in Nederland en hield haar conditie op peil bij LUSV. Ze wordt de veertiende speelster bij Wereldtickets.nl.
Uball (Utrecht) is de tegenstander in de kwartfinale van het nationale bekertoernooi. Dat is een van de vier duels die uit de hoge hoed van de basketbalbond werd getoverd. Wereldtickets.nl speelt thuis in de eigen Bloemerdhal en waarschijnlijk gebeurt dat in de tweede week van december.

de loting:
1. Stol-Grasshoppers Katwijk vs de winnaar van Eurosped Twente en Challenge Sport Binnenland Rotterdam.
2. Das Delft vs Celeritas Donar Groningen
3. HLB Accountants Den Helder vs ProBuild Lions Landsmeer
4. Wereldtickets.nl Leiderdorp tegen Uball Utrecht