BV Leiderdorp is meer dan alleen basketballen. Het is een basketbalvereniging waar je vrienden maakt en waar je allerlei leuke dingen met elkaar kan doen. Sinds vorig seizoen is er weer een activiteitencommissie om dit mogelijk te maken. We zijn toen begonnen met het organiseren van een aantal activiteiten met als hoogtepunt het jeugdkamp. Deze activiteiten waren slechts het begin van wat we per jaar willen doen.

Dit jaar is de eerste activiteit voor de U10, U12 en U14 inmiddels geweest. Als een soort kampreünie hebben we eerst patat gegeten en allerlei spelletjes gedaan in de kantine van de Bloemerd. Daarna zijn we op de fiets naar de Does gegaan voor een disco in het zwembad. Het was een dolle avond en iedereen had het erg naar zijn zin.

Voor de rest van het seizoen zijn we bezig met het organiseren van:

• Een nieuwjaarstoernooi voor de U10, U12 en U14
• Een NBA-allstar activiteit
• Een jeugdactiviteit in het voorjaar
• De BV Leiderdorp Verenigingsdag
• En uiteraard weer het jeugdkamp

Reden genoeg om de website en de nieuwsbrief in de gaten te houden voor meer informatie over de activiteiten. Wil je zelf een feestje organiseren voor BV Leiderdorp of heb je een leuk idee voor een feest, toernooi of activiteit? Laat het ons weten via activiteiten@bv-leiderdorp.nl

Daarnaast hebben we altijd mensen nodig die ons een handje kunnen helpen. Wil je dus wat meer betekenen voor je vereniging, stuur dan ons dan een berichtje. Het maakt niet uit of je een ouder of een speler bent.

Groeten,

De Activiteitencommissie