Stem dan even mee in de competitie Zwembad van het Jaar 2010! De Does staat op dit moment 3e in Zuid-Holland, maar ze willen natuurlijk eerste worden van Nederland. En waarom dan wel? Omdat Sportfondsen bij winst een leuk feest aanbiedt aan de binnensportverenigingen. Gewoon even doen. Onderstaand bericht is afkomstig van Sportfondsen, die ook De Bloemerd beheert.

Zwembad De Does te Leiderdorp is genomineerd voor de titel Zwembad van het Jaar 2010! Om deze prestigieuze titel te winnen, moeten zo veel mogelijk mensen hun stem uitbrengen op zwembad De Does via [url=http://www.zwembadvanhetjaar.nl]www.zwembadvanhetjaar.nl[/url]. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een all inclusive reis voor twee personen naar het grootste zwembad ter wereld en vele andere leuke prijzen.

Het leuke van de verkiezing is dat kleine of verouderde zwembaden net zo veel kans maken als grote of nieuwe zwembaden. De verkiezing gaat namelijk om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne. Per provincie dingt vervolgens het zwembad met de hoogste gemiddelde score mee naar de titel Zwembad van het Jaar. Het winnende zwembad wint onder meer Het Gouden Startblok en een zwemclinic van oud-topzwemmer Johan Kenkhuis.

Er kan tot en met [b]8 december[/b] via [url=http://www.zwembadvanhetjaar.nl]www.zwembadvanhetjaar.nl[/url] op zwembad De Does worden gestemd. Op 17 december worden het winnende zwembad en de winnaar van de reis bekendgemaakt.