Wereldtickets.nl is een ronde verder in het nationale bekertoernooi. Met de hakken over de sloot. In de Amsterdamse Sporthallen Zuid had het Leiderdorpse team dinsdagavond opvallend veel moeite met het CTO: 65-66.
Vlak voor tijd zorgde een ‘drietje’ van Linda Appers, gevolgd door een driepunter van Corine Manuputty, dat de ingezette eindsprint van het CTO werd afgestopt. Van die psychologisch gunstige momentjes waardoor het gevoel ontstaat: het gaat toch goedkomen. Zoals een drieteller, even daarvoor van Marlous Nieuwveen, er ook een was.
Bij de enthousiaste thuisploeg, met de langste bank van Nederland, werd elk punt bejubeld alsof de zege binnen was. En het talententeam hád in het laatste kwart ook kansen om het duel in Amsterdams voordeel te beslissen. Zover kwam het net niet, maar de wedstrijd leverde genoeg stof tot nadenken voor de Leiderdorpse technische staf. Zo was bijvoorbeeld het schotpercentage, zeker in de eerste helft, niet om over naar huis te schrijven. Zodoende was er na afloop meer sprake van opluchting dan van vreugde over het bereiken van de kwartfinale.
Het is nog onbekend wie de tegenstander in die kwartfinale wordt en wanneer dat treffen wordt verspeeld.

CTO Amsterdam – Wereldtickets.nl 65-66