Na de wedstrijden tegen BS Leiden (thuis 46-34) en tegen Forwodians (uit 22-96) te hebben gewonnen stond de uitwedstrijd tegen The Jumpers op de agenda. Het werd een mooie wedstrijd in Den Haag. Over en weer werd voor de punten gestreden. Dit op een faire wijze, want de wedstrijd werd prima geleid.

De start van BV Leiderdorp was zeer voortvarend. Voordat de thuisploeg door had wat er aan de hand was hadden ze een achterstand van 0-8. Hierna werd het een echte wedstrijd. Megan, Wessel, Sam, Mylou en Larissa wisten het eerste kwart met een voorsprong van 8 punten af te sluiten. In het tweede kwart bleef de wedstrijd gelijk op gaan. Simon, Lodewijk, Max, Eva en Wessel wisten deze voorsprong tot de rust vast te houden. Hierbij waren het verdedigende werk van Megan en het verzilveren van vier vrije worpen door Wessel een belangrijke steun in de rug.
In het derde kwart werd het zwaarder voor BV Leiderdorp. The Jumpers drongen steeds meer aan en Sam moest aan het eind van dit kwart gewisseld worden na zijn 5e fout. Ondanks dat wisten onze kanjers een kleine voorsprong te behouden. Dit terwijl het publiek steeds meer zich liet horen, ook de schare van fans van BV Leiderdorp! In het begin van het laatste kwart dreigde de wedstrijd te kantelen. The Jumpers kwamen tot één punt, maar Megan, Larissa, Wessel, Eva en Max wisten de voorsprong te behouden en aan het eind van de wedstrijd toch weer verder uit te bouwen. Bij het horen van het eindsignaal stond er een stand van [b]39-43[/b] op het scorebord. Weer hebben onze kanjers van U12-2 (onder leiding van coach Wim Kagie, met ondersteuning van Monique en Jeroen) gewonnen! Super!

Scores: Megan -, Simon -, Sam 2, Lodewijk 2, Max 2, Eva 4, Mylou 6, Larissa 6 en Wessel 21.