In een goed gevulde Bloemerdhal traden we aan tegen SV Argos uit Mijdrecht. Een voor ons onbekende club die aan de uitslagen te zien één van de betere uit de poule moest zijn. Okke, Jimmy en Roy ontbraken, Daan voelde zich ziek maar toch kwamen we goed uit de startblokken. Met aanvallend spel werd de tegenstander goed in de tang genomen, toch wisten de lange spelers van Argos een overmacht onder ons bord te creëren. De eerste periode werd met 16 tegen 21 verloren. In de tweede periode werd beter verdedigd en pakten we onder het bord de rebound. Met 14 tegen 3 wisten we de score onze kant op te trekken. Na de rust ging Argos snel van start, het spel golfde heen en weer en er werd aan beide kanten fel gespeeld. De verdediging van BVL bleef intact en ook de aanval bleef lopen, Daan had een aantal mooie rebounds en wist te scoren. Met 16 tegen 14 verloren we dit kwart. Toch stonden we bij de start van de vierde periode nog met 3 punten voor. Ook in deze periode fel spel van de ploegen, de scheidsrechters hadden hun handen vol om de wedstrijd in goede banen te leiden. BVL vocht voor wat het waard was en Dennis en Pieter wisten belangrijke punten te scoren. De goede en strakke verdediging maakte dat Argos lastig tot scoren kwam. We wonnen de periode met 14 tegen 9. BVL kon met 58 tegen 50 als winnaar naar de kleedkamer!

Daan 10(2p), Pieter K. 17(1p en 1 driepunter), Rogier, Vince 10(2p), Pieter G. 3, Janno, Dennis 13(3p), Mark 6(1p)