LEIDEN – De jaarlijkse Open Dag van Zorg en Zekerheid Leiden is verplaatst naar zaterdag 11 september (en dus niet op 19 september). Bovendien zijn de activiteiten van die dag volledig gericht op kinderen tot en met 15 jaar die gek zijn op basketball en beter nog… gek zijn op de basketballers van Leiden.
Om 14.00 uur zijn alle kids die zich hebben opgegeven, welkom in de Hometown Lounge voor een echte ZZ-Quiz. Wie weet er het meeste van de spelers en de club? Om 15.00 uur wordt het eerste team voor het nieuwe seizoen voorgesteld en kunnen de kids op de foto met hun helden en handtekeningen jagen. Waarna het echt gaat gebeuren… de kinderen kunnen in de zaal zelf deelnemen aan een echte training, waaraan de spelers van het eerste allemaal meedoen. De training en de Open Dag duurt tot 17.00 uur. Kinderen tot en met de leeftijd van 15 jaar kunnen zich inschrijven. Stuur daarvoor je aanmelding naar info@leidenbasketball.nl.
’s Avonds om 20.00 uur begint de oefenwedstrijd tegen de Belgische topper Pepinster Verviers.

[i]Het programma op een rij:[/i]
14:00 uur: Ontvangst kinderen in de businessclub

14.15 uur: ZZ QuiZZ

15.00 uur: Spelers voorstellen, foto shoot, handtekeningen etc

15.30 uur: Meetrainen met het eerste van ZZ Leiden!

17.00 uur: Einde Open Dag


20.00 uur: ZZ Leiden – Pepinster Verviers (Bel)