Het trainingsweekeinde van Wereldtickets.nl in België was ‘uiterst nuttig’, zoals coach Joris Zandbergen het verwoordde. De twee gespeelde oefenwedstrijden gingen desondanks met ‘dikke cijfers’ verloren, tegen de eredivisionist Ieper en landskampioen Sint Kathelijne Waver.
De selectie was ook nog lang niet compleet. Kim Hartman en Marloes Nieuwveen hebben zich inmiddels bij de groep aangesloten. Linda Appers gaat dat vanaf deze week doen. Van de sterk vernieuwde groep zijn dan alleen Francis Donders en Irene Sloof nog afwezig, maar het was vooraf bekend dat dit duo door hun blessures pas later in het jaar zouden instromen.
Tot de ziekenboeg is ook Reggie Maddox toegetreden. Een achillespeeskwetsuur houdt haar aan de kant, bij het aanstaande begin van het nieuwe seizoen. Hoe lang haar revalidatie in beslag neemt is nog onduidelijk, maar voor haar als voor het hele team is haar afwezigheid is forse domper.
Het eerste duel van jaargang 2010-2011 komt rap naderbij. Zaterdag 9 oktober start Wereldtickets.nl met een uitbeurt in Landsmeer tegen landskampioen Probuild Lions.