Irene Sloof en Kim Hartman zijn de voorlopig laatste aanwinsten van Wereldtickets.nl. Het bestuur van de stichting Topbasketbal Leiderdorp maakte de komst van de twee guards bekend.
Sloof is afkomstig van Woonbron Das uit Delft, de club die zich heeft teruggetrokken uit de eredivisie. Verder speelde Sloof enkele jaren in de VS en bij Binnenland uit Barendrecht. De schutter is aan het begin van komend seizoen nog herstellende van een knieoperatie.
Ook international Kim Hartman besloot over te stappen naar Leiderdorp. Zij komt van HLB Accountants Den Helder. Wat voor haar tot een overstap leidde, was het feit dat ze in Leiden studeert en komend jaar veel tijd in haar studie moet steken. Dan zijn op-en-neertjes naar Den Helder, een paar keer per week, opeens uiterst tijdrovend.
Met Sloof en Hartman, die beiden oorspronkelijk afkomstig zijn van BV Hoofddorp, is het aantal nieuwe gezichten in de selectie behoorlijk fors. Reggie Maddox, Jasmijn Overbeeke, Marlous Nieuwveen, Corine Manuputty en Lidwien Arndt zijn de overige namen.