Corine Manuputty speelt komend seizoen voor Wereldtickets.nl. Daarmee keert een voormalige Leiderdorpse terug op het oude nest. Manuputty (1985) basketbalde begin deze eeuw enkele seizoenen in de eredivisie voor BV Leiderdorp. Daarna vertrok ze eerst naar Grasshoppers en later naar DAS in Delft, dat komend seizoen verdwijnt van het hoogste niveau.
Met de overgang van de ervaren guard vallen de laatste puzzelstukjes bij de Leiderdorpse selectie op hun plaats. Manuputty is voorlopig de laatste van het lijstje nieuwelingen, zoals Reggie Maddox (DAS), Jasmijn Overbeeke (ProBuild Lions) en Marlous Nieuwveen (Italië). Eveneens nieuw is Lidwien Arndt, een 17-jarig talent van BV Leiderdorp dat het een seizoen als bankspeelster gaat proberen bij Wereldtickets.nl.
Op de foto wordt Manuputty (links) geflankeerd door Kee Brinks, met wie ze komend seizoen wordt herenigd.