De 15de Leiderdorpse sportverkiezingen heeft afgelopen vrijdagavond een overwinning opgeleverd voor Wereldtickets.nl. In de categorie Talent van het Jaar ging de eerste prijs naar Willemijn Kallenberg. Voor haar optreden in de eredivisie en in het Nederlands jeugdteam dat afgelopen zomer in het Estse Tallin Europees kampioen in de B-groep werd.
Willemijn maakt vrijdagavond ook furore door noodgedwongen op krukken het podium te betreden. Een spierblessure, daags daarvoor in Rotterdam opgelopen in de met 59-47 verloren wedstrijd bij Challenge Renes, was daar de oorzaak van. De uitverkiezing door de jury van de stichting sportpromotie Leiderdorp verlichtte de pijn.

De stichting Topbasketbal Leiderdorp, zeg maar de overkoepelende organisatie van Wereldtickets.nl, was ook genomineerd. In de categorie Vereniging van het Jaar ging de titel echter naar hockeyclub Alecto. Maar voorzitter Rinus Kroon had wel het leukste praatje waarvoor echter geen prijs beschikbaar was.