[i]Beste leden en ouders van leden,[/i]
Hoewel de vereniging momenteel moeite moet doen om de financiële eindjes aan elkaar te knopen vanwege het feit dat de gemeente geen subsidie meer geeft, is er inmiddels wel degelijk reden voor optimisme. In overleg met de gemeente, Sportfondsen en de andere binnensportverenigingen wordt momenteel gewerkt aan oplossingen om, zo mogelijk nog vanaf 2010, aan extra inkomsten te komen. Je kunt hierbij o.a. denken aan opbrengsten uit reclameborden die we in de hal mogen gaan ophangen.

Ook in samenwerking met het bestuur van Wereldtickets.nl (het eredivisieteam van de dames 1) wordt gewerkt aan plannen voor leuke activiteiten die, als het goed is, ook nog geld gaan opleveren. Kortom; het bestuur heeft volop plannen die we met zoveel mogelijk enthousiaste leden verder willen uitwerken. We moeten met z’n allen een leuke vereniging blijven en een nog leukere basketballclub worden!

Op de laatst gehouden ledenvergadering is door het bestuur daarom een meedenkavond aangekondigd. De datum voor deze avond is inmiddels bepaald op [b]woensdag 9 december 2009[/b]. Jullie zijn daarvoor van harte uitgenodigd. Verdere berichten zul je binnenkort op de site aantreffen.

[i]Ter informatie tenslotte het volgende:[/i]
Het seizoen 2009 – 2010 zal een jaar van (financieel) overleven worden. Om die reden is op de laatst gehouden ledenvergadering de regeling participatiebijdrage vastgesteld die inhoudt dat (ouders van) leden die niet daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de vereniging een financiële bijdrage moeten doen. Wat ons betreft wordt die regeling weer zo spoedig mogelijk afgeschaft en met jullie medewerking gaat dat natuurlijk lukken.

De leden die het volledige verslag van de ledenvergadering van 28 oktober jl. willen ontvangen moeten even e-mailen naar secretaris@bv-Leiderdorp.nl. Je krijgt het verslag dan digitaal toegezonden.

Tot ziens op 9 december.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,

Gerard van Zwieten