De eerste thuiswedstrijden van Wereldtickets.nl komen er eindelijk aan. Liefst twee binnen een week. Dinsdagavond ontvangt de Leiderdorpse eredivisionist het Rotterdamse Binnenland. Zaterdag komen de vrouwen van Celeritas uit Groningen op bezoek in de Bloemerdhal.
Tijd voor de deels nieuw geformeerde selectie van coach Joris Zandbergen om zich aan het eigen publiek voor te stellen. Met Bridget Yoerger, Linda Appers, Jessica Hoek, Rita Sardi als nieuwkomers en helaas niet met de langdurig geblesseerde Deens Julie Kongekov.
Voor het basketbalduel van dinsdagavond (aanvang 20 uur) zijn de groepen acht van alle Leiderdorpse basisscholen uitgenodigd. Het is immers herfstvakantie.
De 24ste moet het helemaal een feest worden in de Bloemerdhal. Voor het eerste zaterdagse thuisduel zijn wat festiviteiten rond het treffen met de Groningse bezoekers georganiseerd. Twee keer een volle bak, daar hopen de meiden en begeleiding van Wereldtickets.nl op.