[img]/img/nieuws/AllStar-logo-2009.png[/img]
Iedereen kent het begrip “All Star Game”. In de Verenigde Staten is dit evenement elk jaar een waar festijn waar iedere basketballiefhebber naar uitkijkt. De beste 24 basketballers van de NBA spelen dan tegen elkaar (Oost tegen West). Dit jaar wordt op 15 februari in Phoenix de NBA All Star Game 2009 gespeeld en live uitgezonden op televisie in de nacht van 15 op 16 februari.
BVL laat dit ook dit jaar niet zomaar voorbijgaan. Wij organiseren in die nacht de tweede All Star Sleep-in. Een wat? Ja, een All Star Sleep-in.
In 2007 was de eerste All Star Sleep-in een groot succes, vandaar dat we het ook in 2009 organiseren. Sportfondsen (de beheerder van de Bloemerdhal) heeft de medewerking alweer toegezegd.
We beginnen de avond om 22.00 uur met, hoe kan het ook anders, basketbal. Na een warming-up volgt een onderling toernooi, waarin gemengde teams tegen elkaar spelen. Via een dunkcontest (ja écht) en een vrijeworpen- en/of driepuntshoot-out gaat de klok richting de All Star Game. Dus, snel douchen en met zijn allen via een groot scherm naar de NBA All Star Game kijken. Die duurt van ongeveer 2.00 uur tot 4.30 uur. Als de wedstrijd afgelopen is, “slapen” we met zijn allen in de hal tot de volgende ochtend. Na een klein ontbijtje vertrekken we dan weer naar huis (om daar waarschijnlijk weer in slaap te vallen).
De kosten per persoon voor deze “All Star Sleep-in” bedragen ook nu weer slechts € 10,00.
Daarvoor kunnen de kinderen meedoen met het toernooi, wat lekkers eten en een drankje drinken, de All Star Game kijken en een “Amerikaans” ontbijtje in de ochtend nuttigen.
Heb je zin om hieraan mee te doen? Na de kerstvakantie, begin januari heeft je trainer de informatiebrief. Daarop staat onder andere hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Natuurlijk is begeleiding van volwassenen onmisbaar. Trainers en een aantal ouders zullen aanwezig zijn, maar extra begeleiding is altijd prettig. Wil je je als ouder daarvoor opgeven, dan kan dat tegelijk via de aanmelding. De organisatie neemt dan contact met je op.
Hou verder de website in de gaten voor meer mededelingen over dit superevenement.

Weten jullie een leukere manier om de voorjaarsvakantie mee te beginnen?
Wij hopen dat jullie allemaal komen, dus tot de 15de februari!