Het begon niet hoopgevend: er stonden 7 jongens bij de Bloemerd om te gaan basketballen in Oegstgeest, er was geen coach en maar 1 auto. Toch zaten deze mannen niet bij de pakken neer: er gingen er 3 met de fiets en 4 met de auto en ze gingen kijken of ze iets konden regelen in Oegstgeest want er waren ook geen spelerskaarten. Er kon echter niet niet gespeeld worden zonder lidmaatschapsnummers. Dus gingen de mannen bellen naar Leiderdorp en ja hoor, ze kwamen terug met de nummers! Eerst even inspelen en tactiek bespreken en toen begon de wedstrijd. Al gauw kwam Leiderdorp op voorsprong en dat is de hele wedstrijd zo gebleven. De jongens coachten elkaar, vroegen time-outs aan, moedigden elkaar aan en lieten zich door niets van de wijs brengen. Zo werd er gewonnen met 35-50 en terecht! Klasse hoor!! En niet alleen omdat deze jongens de wedstrijd wonnen, maar ook omdat ze zonder coach en voldoende vervoer toch alles prima voor elkaar kregen en als een echt team speelden. Een extra auto is volgende keer toch wel handig, want dan moeten we naar ’s Gravenzande en dat is toch wel ver fietsen!