Na bijna vier jaar heeft BVL weer een vrouwenteam op het hoogste nationale niveau. En aankomende zaterdagavond speelt de ploeg voor het eerst weer een thuiswedstrijd in de eredivisie. Onder de naam Wereldtickets.nl en in onze eigen Bloemerdhal. Leuke mededeling, zult u zeggen, maar wat mot ik daarmee? Nou, de stichting die achter de plotselinge herrijzenis van ‘dames 1’ schuilgaat, wil je dolgraag als bezoeker of zelfs als supporter verwelkomen.
De stichting Top Basketbal Leiderdorp is de afgelopen maanden vooral met zichzelf bezig geweest. Kon ook bijna niet anders: sponsors regelen, team formeren, ploeg inschrijven en een Everest aan administratieve klussen afhandelen.
Wat daardoor nog niet helemaal uit de BVL-rode verf is gekomen, is dat de stichtingsleden hun inzet het liefst bekroond zien met a) een goed presterende eredivisieploeg en b) zo veel mogelijk publiek. Als basketbalminnend Leiderdorp nou zorgt voor b), dan komt a) vanzelf. Dus schrijf in je agenda: (aanstaande) zaterdagavond 11, zaterdagavond 18 en donderdagavond 24 oktober. Wij zorgen voor een aangeklede hal en een gemotiveerd team als de BVL’ers dan aub de tribune tot op de laatste plaats willen bezetten.
[img]/img/nieuws/DS1 big.jpg[/img]