Zaterdag j.l. had de U12 een warming-up voor het nieuwe seizoen in de vorm van een toernooi bij BV Bourgondië in Wijk bij Duurstede. Al om kwart voor 8 (“voetbaltijden”) verzamelen was even wat onwennig maar in de auto konden de spelers nog even wakker worden . Van de U12-1 van vorig jaar zijn Eliah gestopt, Mady overgegaan naar de U14 en Evelien bij Lokomotief gaan spelen dus was het even afwachten hoe het ging met nieuwe spelers in het team; Vincent (speelde al eerder in de U12-1) en Bo (net op basketball) deden het heel erg goed en met steun van Jelle en Wessel hadden we een mooi team.

Teams van BV Bourgondië, Woodpeckers, Sparta Nijkerk en de Cangeroes werden vrij gemakkelijk verslagen maar de wedstrijd tegen Lokomotief bracht de beslissing. Lokomotief speelt altijd op hoog niveau verzorgd en technisch goed basketball en is een bekende tegenstander van BV Leiderdorp. BVL was fysiek iets feller en sterker en wist dit keer Lokomotief op 5 punten te houden. We komen ze ook tegen in de competitie dus dat beloven leuke wedstrijden te worden !

BVL U12 dus ongeslagen en winnaar van het toernooi en een stimulans om keihard te blijven trainen om nog beter te worden.
Jelle, Wessel, Jeroen, Vincent L., Emma, Olivier, Burhan, Vincent D., Bo en Mathijs gefeliciteerd !