[b]Seizoen 2008 – 2009 begint op dinsdag 26 augustus[/b]
en… sportief gezien gaan we proberen een stapje hoger te komen. In het nieuwe seizoen gaan we met een aantal teams in hogere competities spelen. Een paar teams willen we speciaal even noemen: JU14-1 gaat in de rayoncompetitie spelen, en er zijn voor het eerst sinds jaren twee teams die eredivisie gaan spelen. JU16-1 gaat in “bolwerkverband” (met BVO en BVA) het land in en er staat een nieuw dames 1 team in de steigers dat in de hoogste damescompetitie gaat meestrijden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een speciale website rondom dit team. Vanaf de BVL-site komt er een speciale link zodat je altijd het laatste nieuws over het DS1 team kan lezen.
De eredivisieteams zijn al bekend (die hebben deze zomer natuurlijk doorgetraind), de overige worden tijdens de eerste trainingsweken definitief ingedeeld. De eerste weken worden de groepen wat groter gemaakt om een goede teamindeling te kunnen maken. Na twee weken worden de groepen definitief. Van je trainer krijg je hierover alle info.

[b]Tot ziens in de Bloemerdhal![/b]

[url=/doc/trainingschema_2008_-_2009.pdf]Download trainingschema 2008-2009[/url]