[img]/img/nieuws/verenigingsdag-2008-big.png[/img]

De bbq met het feest daarna op 21 juni krijgt een “oranje” tintje. Ja geen basketbal, maar toch. Er zal een groot scherm opgesteld worden waarop de kwartfinale van het Nederlands voetbalelftal te zien zal zijn. Daarna zal het feest in alle hevigheid losbarsten, want Nederland wint. Daar moet je natuurlijk bij zijn! Inschrijven kan tot en met dinsdag 17 juni.
Opvallend is dat de belangstelling voor het basketbaltoernooi en het ouder-kind-toernooi nog al mager is. Willen we geen basketbalfeestje meer? Willen we geen dolkomische acties meer zien van onze ouders? Willen we geen disco meer?
Schrijf je alsnog snel in.
Mail naar mobergman@planet.nl om je op te geven.
Vermeld of je mee doet aan het basketbaltoernooi, in welk team je speelt, of je ouder(s) meedoen en of je (en evt. je ouders) ook blijft bbq’en en aansluitend de voetbalwedstrijd wil meebeleven (vermeld het aantal personen en porties vlees (€ 10,00 p.p. inclusief salades, sauzen en stokbrood).