De U14-2 toont nog steeds vooruitgang, niet zozeer dat hun spel veranderd is maar ze laten nu zien, dat wat de tegenstander ook doet zij zich niet meer zo laten beïnvloeden door die tegenstander. De U14-2 is nu ook fysiek sterker aan het worden, “ de kleintjes” worden groter en steviger en kunnen dus nu ook meer hebben. Isaiah was er niet vanwege een partijtje maar Alberto en Marco namen zijn taak op de guard positie over en deden dit voortreffelijk. Eventjes moesten de “ motoren aangebulderd” worden door hun coach, maar toen iedereen van BVL weer helemaal wakker was, werd Waddinxveen vrij vlot naar een nederlaag geholpen. Aan de U14-2 moet weer een dikke compliment gegeven worden, Mike voor het fantastische verdedigingswerk onder de basket (hij lijkt gemaakt voor dit werk), Luuk die steeds vaker zijn balletje onder de borden meepakt, Mark die als hij zich zo blijft ontwikkelen, onze beste rebounder gaat worden, Robin, die vandaag, helaas wat minder door zijn blessure, constant op de break loopt en scoort. Marco en Tycho die allebei voortreffelijk verdedigden en via double teaming heel vaak de bal afpakten van de tegenstander. Alberto, die door zijn rol van guard en forward te mengen steeds gevaarlijker wordt voor zijn tegenstander en vaak de bucket in snee. En wat valt er dan te vertellen over onze bankspelers: Mady en Jeroen ? Daar is deU14-2 heel erg blij mee, met al een wedstrijd in de benen, lieten zij zien niet voor niets hele grote talenten te zijn, hun manier van verdedigen en aanvallen toont alleen maar aan dat Glenn, de trainer van deze talenten, heel goed werk doet. Over de wedstrijd zijn we maar kort; via 22-14, 16-11, 18-11 en 19-8 won BVL, vrij eenvoudig de wedstrijd met 72-46. Volgende week is de U14-2 een weekendje vrij.

[i]Scores:[/i] Mike 15, Tycho 12, Marco 10, Mark en Mady 9, Alberto 6, Luuk en Jeroen 4 en Robin 3.