Zonder inbreng van de dames (Evelien , Mady en Emma waren om verschillende redenen afwezig ) van onze U12-1 begonnen we slap aan de wedstrijd tegen DAS; wij speelden met te weinig agressie en DAS kon gemakkelijk de bal veroveren en via de break scoorden zij op eenvoudige wijze vele punten; na 10 minuten stond er een score van 6 tegen 22 op het bord. Gelukkig kwam er al in de tweede kwart een kentering; bij DAS speelden niet de sterkste spelers en wij gingen agressiever spelen en vooral Gino pakte zijn punten mee. Ook Vincent Lambert scoorde vele punten en zodoende werd het na het tweede kwart 27 tegen 28 dus nog maar 1 punt achter. DAS liet hun sterkste spelers spelen (nr 30 en 28) in het derde kwart maar dit kwart scoorden wij ook onze punten; werd er beter verdedigd en werd er vooral met meer inzet en passie gespeeld. Toch bleef DAS aan de leiding met 40 tegen 44 punten. Alleen liep in deze kwart nr 28 tegen zijn 5-de fout aan en speelde daarna dus niet meer mee. Dat gaf BVL moed en in de vierde kwart begonnen aan de inhaal race ; al na drie minuten spelen stonden we gelijk en daarna was het steeds twee punten voor en dan weer gelijk. Het scorend vermogen van DAS was duidelijk verminderen en Jeroen, Burhan, Gino en Vincent Lambert zorgden uiteindelijk voor het verschil. Vincent Duijvesteijn viel als bankzitter goed in en deed zijn verdedigende werk naar behoren. Mathijs, Olivier en Eliah zagen dat BVL goed geconcentreerd de wedstrijd uitspeelde en uiteindelijk de wedstrijd won met 56 tegen 50 punten.
Zaterdag spelen we onze laatste wedstrijd van deze seizoenshelft en we hopen dat we er dan weer allemaal bij kunnen zijn tegen BV Voorburg !

[i]Scores:[/i] Mathijs 3, Vincent L. 13 Gino 22 Burhan 6, Jeroen 10 en Olivier 2 punten