Café Storm uit Leiden sponsort de trainingskleding van de dames onder 20 en meisjes onder 16 van BV Leiderdorp. Storm is een gezellig café dat huist aan de Leidse Pieterskerk-Choorsteeg nummer 13 (een zijstraat van de Breestraat) . Er is veel te beleven bij Storm; iedere maandagavond organiseert het café de Murphy’s Quiz Night, een pubquiz waar je met teams van maximaal vijf personen aan mee kunt doen. Ook worden er met enige regelmaat op andere dagen quizzen georganiseerd over specifieke onderwerpen, zoals film en sport.
In Café Storm worden de voetbalwedstrijden uit de Eredivisie live op een groot scherm bekeken, net als de Europa Cupwedstrijden van de Nederlandse ploegen en natuurlijk alle interlands van Oranje.
Bij Storm is het één keer per maand Full Moon Party, als het volle maan is dus, en elke zaterdag kan je na het shoppen in de stad even lekker bijkomen met een drankje en genieten van de happentafel. Ook is er om de zondag een Karaoke-avond.
Café Storm biedt tevens de mogelijkheid tot het geven van verjaardags- en afstudeerborrels. Kortom, redenen te over om eens een bezoek te brengen aan dit gezellige café, dat nu ook een speciale band met BV Leiderdorp heeft.

Café Storm
Pieterskerk-Choorsteeg 13
Tel: 071-5661159
Mob: 06-46236561
[img]/img/nieuws/storm.jpg[/img]