Zaterdag 6 oktober 13.45 uur, in een goed gevulde van Zweedenzaal moesten we laten zien dat we goed kunnen basketballen, en wel tegen het altijd lastige Grasshoppers. Tijdens het inlopen werd er al opgemerkt dat we het qua lengte zouden winnen, nu de rest nog. 14.00 uur de wedstrijd begint. En vanaf de sprongbal lieten we zien dat we de baas waren. We scoorden vrij snel wat punten en hielden Grasshoppers flink tegen tot scoren. Al vergaten we vaak (tot verdriet van Ammie) het uitboxen. Waardoor de rebound niet altijd werd gepakt door ons. Iedereen vond z’n plek in het spel en het ging dan ook vrij goed. Zo stond het met rust, 44 – 17 in het voordeel van Lokomotief. Na wat uitleg van Ammie en Miranda, nog wat inschieten, lay-ups lopen, maakten we ons klaar voor de 3e periode. Die begon wat minder dan verwacht. En Grasshoppers scoorden een aantal punten. Gelukkig heb je dan nog een coach Ammie die iedereen weer wakker schreeuwt. We pakten ons spel weer op. En speelden de wedstrijd uit met veel snelheid en fast breaks. Geluidssignaal gaat, we winnen met 83-52!