[img]/img/nieuws/NK U14 publiek.jpg[/img]

Het Nederlands kampioenschap basketbal voor teams jonger dan 14 jaar was afgelopen weekend één groot feest. De Bloemerdhal zat helemaal vol. Nog nooit is er zo veel publiek in de sporthal gesignaleerd. We hadden ons vooraf voorgenomen om niet alleen zorg te dragen voor een strakke organisatie, ook aan sfeer mocht het op het toernooi niet ontbreken. Nou dat is gelukt! Herhaaldelijk kregen we complimenten van de basketbalbond en de deelnemende teams. Niet alleen om de organisatie op het veld, ook de organisatie er omheen (catering, ehbo etc.) viel zeer in de smaak.
We feliciteren via deze weg nogmaals Mosquito’s (Amsterdam) voor het behaalde kampioenschap bij de jongens en natuurlijk onze bolwerkpartner Lokomotief (Rijswijk) voor het kampioenschap bij de meisjes. Door het (niet onbelangrijk) meespelen van Kirsten Siera en Willemijn Kallenberg heeft het kampioenschap ook een BVL-tintje!
Het bestuur wil iedereen bedanken die hard heeft meegewerkt aan het welslagen van dit toernooi, in het bijzonder Ton Kallenberg die namens BVL het initiatief heeft genomen om het te organiseren. Volgend jaar weer?
(Er wordt gefluisterd … .)