Het seizoen 2006-2007 is bijna ten einde. De laatste competitiewedstrijden worden gespeeld. DS1 speelt nog play-offs om de rayontitel, het meisjesbolwerkteam U16 zit nog in de race voor het NKU16 en JU14-1 en JU16-1 vertrekken rond Hemelvaartdag nog naar het vijfdaagse basketbaltoernooi van Wanze (België). Maar dan is het seizoen toch echt afgelopen.
Tijd dus om de afsluiting van het seizoen aan te kondigen. Dat doen we bij BVL altijd op traditionele wijze. Aan het begin van het seizoen kijken we er al reikhalzend naar uit. We beginnen met wat onderlinge wedstrijdjes als warming-up voor het door sommige gevreesde maar o zo leuke ouder/kind-toernooi. Aansluitend de bbq-happening (de zon schijnt altijd) met huldiging van alle kampioensteams (dat zijn er veel dit jaar, XU10, JU12-1, JU14-1, DU20-1 zijn al zeker, DS1 en MU16 bolwerk zijn nog in de race). Dit alles wordt natuurlijk afgesloten met een heus eindfeest tot in de kleine uurtjes.
Noteer dus zaterdag 9 juni, vanaf 14.00 uur. De trainers delen vanaf volgende week inschrijfformulieren uit die je zo snel mogelijk moet invullen en retourneren.

Natuurlijk kun je je ook via een e-mailtje aanmelden. Vermeld je naam, of je vader en/of moeder meedoet aan het ouder/kind-toernooi en met hoeveel personen je aan de bbq wilt deelnemen. Deelname aan het basketbalgebeuren is gratis, de bbq kost € 10,00 per persoon (betalen ter plaatse). Mail je aanmelding vóór 31 mei naar Mo Bergman (mobergman@planet.nl) van de activiteitencommissie!

[i]Let op! Het eten voor de bbq moet op tijd worden besteld, dus wie zich te laat aanmeldt, kan niet mee-eten!!!![/i]