Op zaterdag 28 april speelde ons J-u16 1 team weer een wedstrijd. Dit keer was de tegenstander Green Eagles uit Maassluis. De eerste periode verliep niet zo geod voor Leiderdorp, deze werd verloren met 15-6. De verdediging ging wel goed de aanval liep alleen niet. De eagles scoorde ook vooral uit de counters. De eerste periode van het tweede kwart ging goed voor leiderdorp. Dat kwam mede doordat Thomas er nog 3 drietjes ringloos inschoot. De laatste perioade van het 2de kwart ging weer minder. De periode werd uiteindelijk gewonnen met 17-21 door leiderdorp.
In de derde kreeg Eagles de overmacht en won de periode met 22-16. De vierde werd ook gewonnen door het team uit Maassluis. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door Green eagles uit Maassluis met 88-55.