Het is al weer een aantal jaren geleden dat BV Leiderdorp met een speelster in het Nederlands Team was vertegenwoordigd, maar sinds afgelopen zondag zit er weer een Leiderdorpse speelster in de nieuwe selectie van het Nederlands Team 1992. Willemijn (zelf uit 1993) werd samen met de Bolwerkteam speelsters Zera Butter (1992) en Maxime Essenstam (1993) op de slotdag van de competitie tussen de rayonteams geselekteerd. De selectie viel niet geheel onverwacht voor de drie getalenteerde meiden. Al het gehele seizoen vielen zij op in de selectie van het team van Rayon West dat zondag overigens ook winnaar werd van het toernooi door de naaste concurrent Rayon Zuid gedecideerd naar de 2e plaats te verwijzen. De selektie van het Nederlands Team 1992 zal zich na de zomer gaan voorbereiden op de Europese Kampioenschappen in de zomer van 2008. Uit de nu gekozen selectie zullen nog een aantal speelsters moeten gaan afvallen.