Al om 08.15 uur op zaterdagmorgen verzamelden we bij de Bloemerdhal. We wisten dat het tegen de koploper een moeilijke wedstrijd zou worden.

In de eerste twee minuten ging het spel gelijk op. Ondanks de goede verdediging van Fine, Thijs en Toine kwam de tegenstander op voorsprong. Maar waar het de tegenstanders steeds lukte om te scoren hadden wij het geluk niet aan onze zijde. Door een aantal goede rebounds van Maarten en snelle dribbels van Eliah in de aanval lukte het om een aantal mooie scores te maken.

In het tweede kwart, deed de tegenstander er nog een schepje bovenop. Gino dribbelde goed op en Brian gebruikte zijn lengte onder de basket. Paula werkte hard om zoveel mogelijk ballen af te pakken. Dit was erg lastig door de snelle aanvallen van Forwodians. Het lukte Jaap een aantal keer de bal af te pakken en richting basket te dribbelen. Dankzij de sterke verdediging van de tegenstander lukte het hem helaas niet om te scoren.

Ook de tweede helft hield Forwodians de druk erop. Hierdoor was het nog steeds moeilijk om tot scoren te komen. We verloren de wedstrijd met 76-16,
maar we hebben getoond dat we goed kunnen samenspelen en over doorzettingsvermogen beschikken!