Het was een prachtige vrijdagavond toen we met twee auto’s vertrokken naar een plek hier ver, ver vandaan ….. Groot-Ammers was onze bestemming en de tegenstander de New Blue Stars.
Na een mooie tocht met koeien, een pontje en bergen (=dijk) kwamen we bij de hal aan.
Bij het inspelen merkten we al dat het niveau van de tegenstander niet hoog was. Het is een jong team dat pas sinds december met elkaar speelt. Dat bleek ook wel in de wedstrijd waarin BVL het spel volledig kon bepalen. Het was daarmee ook een wedstrijd waarin we zelf het spel moesten maken en structureren. Op zich liep dat wel aardig maar er waren ook momenten dat we eventjes helemaal de weg kwijt waren. Het schotpercentage dat op de training redelijk hoog ligt, daalde soms naar diepe dalen. Op een gegeven moment was het onder het bord voor de centers twee keer schieten en maar één keer raak. Positief was dat het samenspel gedurende de wedstrijd aan kracht won. Ook het tempo werd hoog gehouden waardoor het speelveld open bleef en er ook mooie acties waren te bewonderen. Zoals altijd was de verbeterboodschap: snel spelen, goed naar elkaar kijken en (!) zet eens een blokje….. Een leuke en sportieve wedstrijd die overtuigend door BVL met 89 tegen 21 werd gewonnen.
Renske 4 (2p), Sigrid 8 (2p), Carola 26, Linn 6 (1p), Anne 12 , Robin 7 , Maaike 26, Ilva (3p)

KOMT ALLEN …. Want aanstaande zaterdag 28 april spelen we om 18.15 uur in de Bloemerd een lastige wedstrijd. Maar als we die winnen zijn we wel Kampioen. We zoeken dus supporters die ons met hart en ziel willen aanmoedigen.