Voor de wedstrijd waren we allemaal erg gespannen. Eerste kwart begonnen we met Tessa, Lotte, Lidwien, Rebecca en Clotide. We scoorden al vrij snel in de 1e minuut. Door goed samenspel scoorde Rebecca de eerste 2 punten voor BVL. We verdedigden goed, waardoor het eerste kwart eindigde met: 9-18 in het voordeel van BVL. Het tweede kwart begon, en we scoorden vrij snel weer. Helaas, verloren we het tweede kwart wel, met 3 punten verschil. Eindstand na tweede periode: 25-31 voordeel voor BVL. We kwamen allemaal even bij in de rust, maar gingen daarna goed inlopen. De derde periode begon, eerst nog wat rommelig, maar we herstelden ons snel. Tessa maakte een mooie actie achter haar rug om, waaruit ze scoorde. Helaas verloren we ook het derde kwart met 3 punten verschil. Dit bracht de eindstand van de derde periode op: 41-38. Het bleef dus dichtbij elkaar. En een spannende wedstrijd. Amelia scoorde toen nog een paar mooie punten, dit deden Lotte en Lidwien ook nog. Het vierde kwart liep tegen het einde, met nog een paar seconden te spelen, kwam er nog een ‘tactische’ time-out. We gingen verder met spelen, al had Grashoppers de bal. Ze schoot, en miste. Eindstand: 49-48. BVL wint met 1 punt verschil, na een goede wedstrijd.

[i]Score’s:[/i] Rebecca 18 punten, Lidwien 14 punten, Clotide 4 punten, Cheyenne 4 punten, Amelia 3 punten, Lotte 2 punten, Tessa 2 punten, Yara 2 punten en Cella helaas 0 punten, maar wel goed gespeeld.