Het laatste half jaar is de levering van kleding erg slecht verlopen. Waar dat allemaal aan lag, gaan we hier niet uitleggen, belangrijker is dat het bestuur onlangs een overeenkomst heeft gesloten met een andere leverancier. De nieuwe leverancier hebben we niet zomaar gekozen.
Belangrijke uitgangspunten waren:
– kwaliteit
– kleur rood
– bedrukking met Wolveslogo (in 4-kleuren)
– spelersnummer (op de voorzijde en achterzijde)
– “BV Leiderdorp” op de rug
– mogelijkheden voor bedrukking met sponsornaam
– snelle levering (max. 3 weken)
– model langdurig beschikbaar
(dus niet elke 3 jaar een ander model (+ kleurverschil)
– bijpassende trainingspakken en/of shootingshirts leverbaar
– een redelijke prijsstelling.

We hebben met veel leveranciers contact gehad, noem een merk, wij hebben ermee gesproken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Panzeri.
Panzeri is Italiaans en gespecialiseerd in teamkleding voor zaalsporten.
Vele (Zuid) Europese topbasketbal, -volleybal en -handbalteams spelen in kleding van Panzeri. Het merk wordt in Nederland vertegenwoordigd door “Dynamic-Sportswear”. Dynamic-Sportswear doet de bedrukking zelf (evt. ook van sponsoruitingen) en wordt onze directe leverancier. Het bestuur vindt dat een groot voordeel, we zijn niet meer afhankelijk van tussenpersonen. Panzeri (en Dynamic-Sportswear) garanderen dat het nieuwe BVL-tenue minimaal 15 jaar leverbaar zal zijn, zonder veranderingen van kleur, stijl etc.

[img]/img/nieuws/clubtenue.png[/img]

De afgelopen weken hebben we tijdens de training een monster van het nieuwe tenue laten dragen door een aantal leden. Ze zijn allemaal enthousiast. De stof voelt lekker aan, neemt transpiratie goed op, is niet zwaar en heeft een goede (Italiaanse) pasvorm waardoor het modern toont. Het dames-/meisjes tenue is hetzelfde als het herentenue. Dat is mogelijk door de vorm van de hals (een V-vorm i.p.v. een ronde-vorm). Bijpassende trainingspakken, shootingshirts etc. zijn ook leverbaar. Voorbeelden daarvan zullen binnenkort op de website gepubliceerd worden. En nu de prijs, een compleet tenue, incl. 4-kleuren bedrukking van het Wolveslogo, nummer (ook op de short), en “BV Leiderdorp op de rug, gaat € 50,- kosten. Dat is beslist niet duur, zeker gezien de goede kwaliteit die Panzeri levert.
Met de komst van de nieuwe kleding hebben we ook een nieuw lid binnen de WMS-commissie. Johan Anker gaat de kleding bestellen en distribueren binnen de vereniging. Om alles vlekkeloos te laten verlopen, zal Johan vanaf april twee keer per maand op vaste tijden in de hal aanwezig zijn om bestellingen te noteren. Hou hiervoor de website in de gaten!