Zoals reeds eerder gemeld is BV Leiderdorp de organisator van de finaledag van de nederlandse kampioenschappen. Vanzelfsprekend vindt deze dag plaats in sporthal De Bloemerd. Ook al zijn de deelnemers nog niet bekend (zelfs de rayon kampioenen zijn nog niet bekend), toch is het al belangrijk om met de organisatie van dit festijn van start te gaan. Daarom roepen we met dit bericht vrijwilligers op die willen meehelpen met de voorbereidingen van dit feest.
De taken die moeten worden verricht zijn o.a.: [i]in de aanloop naar de finaledag[/i]: het regelen van de extra tribunes, verzorgen van muziekinstallatie, indelen van jury voor de wedstrijden, regelen van maaltijden voor de scheidsrechters, officials en organisatoren, het opbouwen van de ‘arena’, het maken van een programmaboekje, het zoeken van sponsoren voor dit evenement, regelen van EHBO verzorging, e.d.
[i]op de dag zelf[/i]:het coordineren van de activiteiten, het begeleiden van de teams, scheidsrechters en officials, het ombouwen van de hal tot een centre-court, het opruimen en afbreken van de tribunes.
Wil je met de organisatie van dit evenement meehelpen? Stuur even een mailtje naar ton@kallenberg.demon.nl. Vele handen maken licht werk!