Redelijk gespannen werd aan de wedstrijd tegen HBV Jumpers begonnen. Uit berichten op de site van Blue Drakes bleek dat de wedstrijd tussen hen en Jumpers vorige week vroegtijdig was beëindigd wegens scheldkanonnades en ruw spel. Vooraf was al even overleg geweest tussen de coaches en de intentie was er een sportieve en leuke wedstrijd van te maken.
Helaas lukte dat niet omdat het team van Jumpers technisch niet sterk was en ruw speelde (in de rug duwen bij een lay-up). Ook waren er diverse momenten waarop BVL-spelers en scheidsrechters werden uitgescholden. Gelukkig werd hiertegen door scheidsrechters Ronald vd Meel en Jefferson de Man direct opgetreden, ze hielden het spel goed in de hand. Ook de coach van Jumpers deed zijn uiterste best om zijn team in het gareel te houden.
Het werd daardoor toch nog een beetje een wedstrijd. Duidelijk was dat BVL het spel niet kon maken. Er werd te langzaam gespeeld, onnodig gedribbeld en er was veel onnodig balverlies. Op de momenten waarop men het overzicht behield waren er ook weer een paar prachtig uitgespeelde aanvallen te zien. Ilva speelde een prima wedstrijd. Ze hield door goed en strak te verdedigen de beste speler van Den Haag in toom. Ook liep ze een aantal keer goed door in de bucket waardoor ze scoorde of een vrije worp kreeg. Ook Sigrid was deze wedstrijd op dreef, ze scoorde makkelijk en van afstand. Linn scoorde een mooie driepunter! Het team hield zich in deze wedstrijd kranig en liet zich niet provoceren, het samenspel zal meer aandacht moeten krijgen. Als dat ze lukt is een hoge klassering niet uitgesloten. Eindstand 84-27

[i]Scores:[/i] Renske 6, Sigrid 12 (1p), Carola 18, Linn 7, Anne 4 (2p), Robin 7, Ilva 7, Kirsten 5 (4p), Maaike 19 (3p)