De Amerikaanse Alexis Hewitt is een van de speelsters van het bolwerkteam. In de vakanties gaan zij vaak terug naar de USA om daar familie te bezoeken. Zij wonen daar in de staat North Carolina. Ook in de kerstvakantie gingen zij terug naar de USA om kerst en nieuwjaar te vieren met vrienden en familie. Haar vader Tom Hewitt kocht voor de speelsters van het bolwerkteam shirts van de twee meest bekende universiteiten uit die staat: Duke University en North Carolina University.

Leuk detail is te weten dat de vader van Alexis gestudeerd heeft op Duke, terwijl haar moeder heeft gestudeerd aan North Carolina (Dit terwijl de twee universiteiten zich – in positieve zin – zo ongeveer verhouden als Ajax en Feyenoord). De voorkeur van Alexis gaat op dit moment uit naar Duke!

Zi volgen natuurlijk bijna dagelijks verrichtingen van de beide basketbalteams en zij kunnen zich weer gaan opmaken voor de NCAA March Madness!

Tom, again on behalf of the team: Thank you very much![img]/img/nieuws/HPIM0138.jpg[/img]