De eerste thuiswedstrijd voor MU14 werd gespeeld tegen de nog wel bekende MSV van vorige seizoen. De wedstrijd begon wat rommelig. We speelden nog erg met zenuwen totdat er in de 4 minuut werd gescoord door Clotide van BVL. Het ging vanaf toen beter en we scoorden nog een paar keer achter elkaar, we verdedigden ook erg goed, want MSV kwam pas tot scoren in de 8e minuut. Tussenstand 1e periode: 15-5 voor BVL. De 2e periode begon en we waren weer even uit het ritme waar we de 1e periode mee waren geëindigd. Het duurde weer een tijdje voordat we scoorden. Het was uiteindelijk Rebecca die scoorde in de 6e minuut, maar we kwamen weer op gang en gingen weer lekker door met scoren en goed verdedigen, want in de hele 2e periode has MSV maar 3 punten gemaakt! Waardoor de ruststand was: 28-8 weer in het voordeel voor BVL. De 3e periode begon, met het start team van de 1e periode: Lotte, Lidwien, Clotide, Tessa en Rebecca. Ook dit keer was het weer wat moeilijk om elkaar te vinden maar uiteindelijk lukte het in de 3e minuut waardoor er werd gescoord door BVL, waarna er nog wat scores vielen van Clotide, Amelia, Lotte. De 3e periode was afgelopen en het stond 38-16 voor BVL. De 4e periode begon en dit keer waren onze scores al in de 2e minuut, waardoor Tessa ook haar punten maakte maar dit keer werd er door ons maar 5 keer gescoord in de 4e periode. Al was er in de laatste minuut nog wel een mooie score van Lidwien. Het eindsignaal ging en BVL had de wedstrijd gewonnen met eindstand: 48-27! Een mooie overwinning voor MU14! Ga zo door meiden.

[i]Scores&Fouten:[/i] Rebecca; 25(1P) Lidwien; 4(0P) Amelia; 5(1P) Clotide; 6(0P) Lotte; 6(3P) Tessa; 2(0P) Helaas hebben Cella en Cheyenne niet gescoord maar zij hebben wel goed gespeeld. Cella; 0(1P) Cheyenne; 0(0P)