Maar heel eventjes leek het er wel op dat de eerste nederlaag genoteerd kon worden. De competitie voor de U10-1 is een week eerder gestart dan de rest en begon in Rijswijk tegen Lokomotief. Een tegenstander waarvan we al gezien hadden dat die sterker aan het worden was en dat we die tegenstander niet mochten onderschatten.
Bij de U10-1 ontbraken nogal wat spelers: Mathijs (jarig, gefeliciteerd !), Burhan (ziek, beterschap !) en Jeroen (eerst voetballen!)
Er moesten wat spelers bijgehaald worden, maar dat is gelukkig geen probleem: Eliah en Chandler waren bereid mee te gaan, alleen de achtste plek kon op het laatst niet gevuld worden en dus hoopten we maar dat Jeroen de 2e helft op tijd kon halen. De warming up verliep niet goed en dat was direct in de wedstrijd terug te zien: Lokomotief was veel feller dan wij en wij werden daardoor nerveuzer in ons spel. Ook moesten we aan elkaar weer wennen want niet alleen Chandler was nieuw, ook Emma en Olivier zijn er nieuw bij en daardoor liet het samenspel nog niet lekker.

Na een 4-0 achterstand bogen Eveline, Chandler, Emma, Eliah en Olivier (een paar mooie toverballen !) de stand na de eerste periode om naar een : 8-9 voorsprong. In de 2e periode met Vincent D, Vincent L., Eliah, Olivier en weer Emma liepen we, ondanks dat we nog steeds niet echt goed speelden toch naar een ruime 14-29 tussenstand en leek er geen vuiltje aan de lucht, helemaal niet toen Jeroen ook nog eens in de rust verscheen (bedankt Taxi Jeanette !), maar in de 3e periode leek het wel of we dachten dat de wedstrijd gespeeld was en gingen we slecht passen, teweinig bewegen, maar vooral NIET verdedigen ! Hierdoor kon Lokomotief gevaarlijk dichterbij komen, na de 3e periode stond het zelfs 26-29 (12-10 !). De U10-1 schrok wakker en toen werd er in de 4e periode wel goed bewogen, gepasst maar vooral goed verdedigd. Jeroen, Eveline, Vincent L, Emma en Olivier liepen weg van hun tegenstander en de wedstrijd eindigde in een 28-41 eindstand, pfoeee eind goed al goed. Maar dat er de komende weken keihard getraind moet gaan worden dat moge duidelijk zijn, nietwaar, trainer ? Chandler en Eliah harstikke bedankt voor jullie prima inzet als invaller !

[b]Topscorers:[/b] Vincent L (12), Eveline (10), Jeroen (8), Olivier (7), Eliah en Chandler (2).