Afgelopen vrijdag op zaterdag nacht is door een noodlottig auto-ongeval een eind gekomen aan het leven van Sander Cappel. Sander speelde aan het eind van de jaren 80 en begin 90 bij BV Leiderdorp met als hoogtepunt de jongens junioren toen nog in de Eredivisie. Samen met maatjes zoals King, Assaf, Torwald, Akos, Jeroen en vele anderen heeft hij mooie jaren bij onze club mogen meemaken. Zijn coaches waren o.a. Ben Ponsioen en Ferenc Szitas.
Vorig jaar oktober is hij mede directeur van Traveltrend geworden. Tevens was hij net een jaar getrouwd met Ageeth. Sander wij zullen jou missen. Wij wensen Ageeth, de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke dagen. Woensdagavond 1 november van 20.15 tot 20.45 is er gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in uitvaartcentrum van Monuta Soek aan de Hoogmadeseweg 66 in Leiderdorp. De samenkomst voorafgaand aan de begrafenis zal plaatshebben op donderdag 2 november om 10.30 uur in de aula van bovengenoemd uitvaartcentrum, waarna aansluitend de begrafenis zal plaatsvinden. Indien u wenst kunt u van Sander afscheid nemen met een door uzelf meegebrachte persoonlijke bloem.

Namens de leden van BV Leiderdorp, Rinus Kroon