Afgelopen zondag was het dan weer zover: Voor de 2e keer tegen een ploeg spelen waar we onszelf mee kunnen meten. Na goed te hebben warmgelopen begon de wedstrijd. De eerste kwart begon redelijk goed. Maar aan het einde van het 1e kwart stond het wel 15-20 voor Onze Gazellen.

In het 2e kwart werd er van beide kanten veel gescoord, beiden teams verdedigden wat slapper. Er werden drives door het midden gemaakt en veel vrijeworpen geschoten.
Eindstand 2e kwart: 28-33 (43-53)

Met een 10 punten achterstand gingen we na de pauze het 3e kwart in.
Dat was het sterkste kwart van de hele wedstrijd van ons. Het leek wel of alles ineens lukte. Passes kwamen aan, schoten gingen (steeds meer) raak, en layups werden goed gescoord.
Eindstand 3e kwart: 21-12 ( 64 – 65).

Met een 1 punt achterstand gingen we het 4e kwart in.
Daar werd in tegenstelling tot het 3e kwart juist heel goed verdedigd, maar wel heel veel fouten gemaakt van beiden kanten. Het einde was vreselijk spannend. Met nog 3.2 seconden te spelen stond het 79-80 voor ons. Maar door de goede verdediging de laatste 3 seconden konden ze niet meer tot scoren komen. Dus bleef de eindstand op 80-79.