De artikeltjes over JU14-1 beginnen een beetje eentonig te worden. Zeker als het team net als in de uitwedstrijd weer 140 punten scoort tegen The Jumpers. Het enige verschil zijn de punten tegen. Uit waren dat er 26, nu in de Bloemerdhal 19 punten. Dit soort wedstrijden zijn leuk voor het doelgemiddelde, met “competitiebasketbal” heeft het helaas niet zo veel te maken. Jumpers hoort niet in deze klasse, dat mag duidelijk zijn.
Ons team had zondagmiddag een kleine wijziging. Bas Kallenberg was geblesseerd. Hoewel Bas zelf graag wilde spelen, leek het toch beter om de kwetsuur een beetje rust te geven. Dennis van Winkel (JU14-2) kon daarom een keertje meeballen en dat ging best goed.
Door tijdgebrek (journalist in verkiezingstijd….) volgt nu eens niet een heel wedstrijdverslag.
Nog één keer de uitslag: BVL – The Jumpers: 140 – 19.

[i]Scores:[/i] Vincent Antes 18, Boris Crama 32, Philip van Houwelingen 8, Raoul Koopmans 20, Mike v.d. Vlist 18, Jeroen Vos 25, Dennis van Winkel 8, Mark de Zwart 11.