Zaterdagavond was het een spannende wedstrijd van meiden U14 1 tegen de meiden uit Spijkenisse(Hurricanes).

Het is de 2e keer dat de meiden van BV-Leiderdorp hebben gewonnen van Hurricanes maar nu thuis in de Bloemerdhal.

In de eerste minuut werd er meteen gescoord door Hurricanes maar toen lukte het Clotide om ook meteen in de eerste minuut te scoren. Dus toen kwam het op een gelijke stand.

In de derde 3e minuut wist Rebecca nog 2x te score. Toen ging het redelijk goed. Maar daarna werd er slecht verdedigd dus hadden we een achterstand van 6-9. Het eerste kwart was na een tijdje afgelopen. Het 2e kwart ging toen in en Rebecca, Tessa en Amelia wisten te scoren maar het was niet genoeg want er werd nog steeds niet goed genoeg verdedigd, we stonden nog steeds een puntje achter met een stand van 16-17 bij rust. Toen was er een korte pauze waar erg goed werd door ons werd ingelopen.

We begonnen aan de derde kwart en Lotte maakte haar eerste punten van het 3e kwart

Het ging al beter in de verdedeging Cella bleef goed bij der mannetje en
Yara deed het erg goed in de aanval en had de ruimte om goed de ballen af te pasen.

En daardoor kwam de voorsprong van 32-25 en was het derde kwart afgelopen.
In de laatste 10 minuten werd er goed verdedigd en aangevallen. Het werd toen spannend want Hurricanes ging ook steeds meer scoren maar wij bleven door goed aanvallend spel toch nog voor.
Rebecca en Clotide wisten nog een paar puntjes te scoren en Lotte maakte er ook nog twee.
Hurricanes wist ook nog een paar puntjes te scoren maar het was al te laat want het eindsignaal ging al en de winst was voor ons binnen en dat was toen de 5e overwinnig op rij die we hadden gemaakt.

[i]Scores:[/i] Rebecca(8) 19 punt. ,Clotide(5) 9 punt. Tessa(52) 6 punt. Lotte(12) 4 punt. Amelia(4) 2 punt. Cella(10) en Yara(16) 0 punt.