Zondag speelde U12-2 in de Bloemerd tegen Zoebas. De eerste helft was erg chaotisch en liepen we een achterstand op. De tweede helft liepen we in, maar het was net niet genoeg.

De eerste periode speelden Robin, Jarno, Diam, Basri en Mark. De jongens deden hun best, maar konden het niet voor elkaar krijgen om de bal in het team houden. Vaak werden de passes onzorgvuldig gegeven en hierdoor kwam de bal vaak direct in de handen van de tegenstander terecht. Deze periode verloren we met 2-10.
De tweede periode kregen Jelle, Robin, Mady, Kenneth en Murat de opdracht om te laten zien hoe het wél moet. Helaas, dit lukte niet. De aanvallen waren te slordig. Gelukkig werd er al wel iets beter verdedigd. Deze periode werd opnieuw verloren, dit keer met 4-8. Stand na de eerste helft: 6-18.
Ik weet niet wat de spelers in de rust hebben gedaan, maar de derde periode leek het of er een knop was omgegaan. Mady, Jarno, Diam, Basri en Mark keken meer naar elkaar, gaven goede passes en wisten nog vaak te scoren ook. Ook werd er nu goed verdedigd. Het leukste om te zien was dat de spelers echt als team gingen spelen en elkaar hielpen als het nodig was. Deze periode wonnen we met 10-2. Opeens was er nog maar een achterstand van 4 punten.
De vierde periode moesten we op deze manier doorgaan. Jarno, Robin, Jelle, Kenneth en Murat deden hard hun best. De tegenstanders jammer genoeg ook. Beide partijen wisten nog twee keer te scoren. De eindstand: 20-24.
Het is jammer dat de eerste helft zo slecht ging, maar de tweede helft hebben ze laten zien wat ze kunnen. Dit blijkt heel wat te zijn en dat belooft nog wat voor de komende wedstrijden.

[b]Scores:[/b] Robin 2, Kenneth 2, Mady 8, Jarno 2, Diam 2, Mark 4. Basri, Jelle en Murat hebben deze wedstrijd niet gescoord.