[img]/img/nieuws/Pa140031.jpg[/img]

Zelden zat het U10-2 zo tegen als afgelopen zaterdag. Dat begon eigenlijk al in de vroege ochtend onderweg naar Spijkenisse. Zelfs de meest geavanceerde Tom Tommetjes wisten niet dat de brug naar het Zuid-Hollandse eiland was afgesloten. Eenmaal via een forse omweg aangekomen in het vervallen sportzaaltje, bleek dat thuisclub Hurricanes ook in een rood tenue speelde. Groene hesjes brachten uitkomst, maar het werd al snel duidelijk dat de bepaald niet vlekkeloze voorbereiding van invloed was op het spel van BVL. De Leiderdorpse jeugd werd de eerste twee kwarten overlopen door de leeftijdsgenoten uit Spijkenisse wat in een ruststand van 28-18 resulteerde. Alleen Olivier en Emma ontworstelden zich aan de druk. Olivier gooide onder meer vier strafworpen op rij raak en Emma kan je, op de break, wel om een boodschap sturen.

Nadat de laatste slaapjes uit de ogen waren gewreven, de AA-tje en Sultana’s voor nieuwe kracht zorgden en aanwijzingen van de coaches eindelijk doordrongen, ging het opeens een stuk beter. Emma maakte twaalf punten op rij en ook Chandler, Paula, Olivier en Maarten scoorden. De overige teamgenoten verdedigend steeds beter. De Hurricanes waren uitgewaaid en niets leek de wakkere wolven nog te weerhouden van hun derde winst van het seizoen. Op het moment dat Emma weer eens dwars door de verdediging sneed en aanlegde voor een zeker layupje, werd plotseling afgefloten. En wat bleek, de teller stond op 37-36. Voor de perfecte inhaalrace kwam U10-2 twee schamele puntje tekort. Ach, dat kon er ook nog wel bij, maar voor de return over twee weken in eigen hal, zet ik mijn geld op BVL.

[i]Loman, vader van Fine.[/i]

[b]Scores U10-2:[/b] Olivier 14, Emma 12, Chandler 6, Maarten 2 en Paula 2.

[img]/img/nieuws/Pa140023.jpg[/img]
[i]inlopen[/i]

[img]/img/nieuws/Pa140024.jpg[/img]
[i]de muren waren uit..Paula redt nog net de bal [/i]

[img]/img/nieuws/Pa140028.jpg[/img]
[i]Time Out, luisteren naar de Coach [/i]

[img]/img/nieuws/Pa140029.jpg[/img]
[i]Olivier mag 2 vrije worpen nemen, ze gaan allebei raak [/i]