Vrijdagavond 27 oktober om 19.43 uur is Olaf Herman Wals geboren. Olaf Herman woog bij zijn geboorte 2930 gram. Het was volgens een trotse vader Maarten een super bevalling die lekker vlot verliep. Om tien over zeven kwamen Lizet en Maarten in het ziekenhuis en een half uurtje later was het broertje van Chris er al. Een snelheid die voor vader Maarten niet kenmerkend is (…). Volgens vader Maarten zijn er nu nog drie te gaan en is de basis voor het nieuwe Leiderdorp 1 van 2025 compleet. Maarten waarschuwde alvast zijn teamgenoten van het huidige heren 1 team: “Jullie zijn gewaarschuwd voor deze concurrenten. Dat gaat een aantal mensen een basisplaats kosten!!” Michael Breel heeft als eerste zijn consequenties getrokken en voor 2024 zijn basketbalpensioen aangekondigd.

Namens de gehele vereniging wensen we jullie natuuurlijk alle goeds en een gezond en gelukkig leven! Geniet van deze mooie kraamtijd!